Submenu

Uitnodiging informatiebijeenkomst 23 november

Nienke Klomp 09-11-2022
116 keer bekeken

Op 23 november 2022 organiseren de gemeente Stichtse Vecht en Portaal een laatste informatiebijeenkomst. Hier presenteren zij het Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) en vertellen ze hoe uw inbreng van de afgelopen maanden terugkomt in de plannen. Komt u ook?

In het afgelopen jaar is samen met bewoners gewerkt aan een Stedenbouwkundig Programma van Eisen (SPvE) voor het projectgebied Atlantische Buurt (het gebied tussen de Dr. Ariënslaan, Thorbeckelaan, Europalaan en Dr. Plesmanlaan). Hierin staan o.a. de plannen voor nieuwe woningen, de openbare ruimte en parkeren in de wijk. Op woensdagavond 23 november presenteren de gemeente en Portaal het definitieve SPvE.

Waar en wanneer?

De bijeenkomst vindt plaats op 23 november van 19.00 – 21.00 uur in Het Honk, Kerkweg 17A in Maarssen.

Wat gaan we bespreken?

We starten met een presentatie van het SPvE. We vertellen wat we met de reacties van bewoners hebben gedaan die we hebben gekregen tijdens werksessies in juni en via de projectwebsite. Daarna kunt u bij verschillende informatietafels in gesprek met de gemeente en Portaal over de volgende onderwerpen:

  • Het soort en de hoeveelheid woningen
  • De invulling van de openbare ruimte en het groen
  • Parkeren in de wijk
  • De toekomst van de Wereldkidz-locatie
  • Het vervolgproces

Aanmelden

Het is voor ons handig om te weten hoeveel mensen er naar de bijeenkomst komen. Bent u erbij, meldt u zich dan aan via deze link of stuur een mail naar nienke@kickstad.nl

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen