Hoofdmenu
Submenu

Uitnodiging themabijeenkomst ‘duurzaamheid’ en verslagen vorige twee bijeenkomsten

Bibi Allessie 19-10-2023 240 keer bekeken 0 reacties

Graag praten wij u bij over de stand van zaken van het voorgenomen initiatief aan de Badhuisweg 4 te Scheveningen. Ook nodigen wij u graag uit voor de derde themabijeenkomst met als onderwerp duurzaamheid.

Op 31 mei jl. vond de eerste informatiebijeenkomst plaats in het Kurhaus. Tijdens deze drukbezochte bijeenkomst presenteerden de gemeente Den Haag en ontwikkelaar MyB/TenBrinke de ambities en het proces voor het initiatief en de voorlopige randvoorwaarden voor de locatie. In de maanden juni en juli zijn we de wijk in gegaan om ideeën, wensen en zorgen op te halen ten aanzien van het initiatief. Tot slot zijn er op 26 juni en op 4 juli jl. themabijeenkomsten georganiseerd over de onderwerpen verkeer en parkeren, en de omvang en uitstraling van de voorgenomen ontwikkeling. De verslagen van deze bijeenkomsten en het verslag van de Kick-off bijeenkomst in het Kurhaus, vindt u hier.

Denkt u mee over een duurzame ontwikkeling aan de Badhuisweg?

Op dinsdag 31 oktober 2023 houden wij de derde en laatste themabijeenkomst over het onderwerp ‘duurzaamheid’. Wat wordt precies bedoeld met duurzaamheid en hoe kan het toekomstige gebouw zo duurzaam mogelijk gebouwd worden? Wilt u hierover meepraten, dan bent u van harte uitgenodigd. Ook deze themabijeenkomst wordt gehouden in de Wijkwinkel, Gentsestraat 22a te Scheveningen. De 31ste kunt u hier vanaf 19.15 uur terecht voor de inloop met koffie en thee. U kunt zich tot en met donderdag 26 oktober 2023 aanmelden via deze link.

Wat gebeurt er na de derde themabijeenkomst?

De ideeën, wensen en zorgen die tijdens de verschillende participatiemomenten zijn ingebracht door omwonenden worden waar mogelijk meegenomen bij het opstellen van de voorlopige randvoorwaarden en bij de verdere uitwerking van het plan voor de nieuwbouwontwikkeling. Eind 2023 informeren wij u over wat er wel en niet is meegenomen vanuit het participatieproces voor de voorlopige randvoorwaarden in het PlanuitwerkingsKader. Vervolgens maken we het concept PlanuitwerkingsKader af en leggen dit voor aan het college. Daarna gaat het concept kader de officiële inspraak in.

Velden met een * zijn verplicht.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen